Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/vhosts/aalder/aalderskliniek.nl/public/wp-content/themes/Divi-2/includes/builder/functions.php on line 4664
Aziatische peeling - Aalderskliniek
Warning: A non-numeric value encountered in /home/vhosts/aalder/aalderskliniek.nl/public/wp-content/themes/Divi-2/functions.php on line 5841
050 501 9008 info@aalderskliniek.nl

Aziatische peeling / green peel

Aziatische peeling (green peel of kruiden peeling genaamd) is een biologische methode, die al meer dan 50 jaar met groot succes over de hele wereld wordt toegepast.  Met behulp van Moeder natuur wordt het verouderingsproces van de huid vertraagd, de huidtint verfrist, de regeneratie van de huid gestimuleerd en de huidvernieuwing ingezet op een pure en natuurlijk basis.

Het uit kruiden, algen, mineralen, enzymen en vitamines bestaande kruidenmengsel wordt bij de behandeling op een vakkundige manier ingemasseerd. Hierdoor wordt de groeizone van de huid voor de vorming van nieuwe cellen gestimuleerd. De huid wordt sterk doorbloed en daardoor verbetert de stofwisseling en de zuurstofvoorziening van de cellen. Dit geeft een onmiddellijk zichtbaar behandelingsresultaat. De kruidenpeeling kuur kan meermaals herhaald worden. Voor structurele huidverbetering adviseren wij enkele behandelingen met tussenpozen van vier weken.

De behandeling is intensief, omdat de huid een natuurlijk vervellingsproces ondergaat, dat drie tot vijf dagen duurt.

Effecten van de Aziatische peeling:

  • verbetert de doorbloeding van de huid
  • stimuleert nieuwe celvormig
  • verbetert de huid van kleur en textuur
  • maakt littekens gladder
  • verkleint grote poriën
  • remt ontstaan van mee-eters
  • vermindert huid onzuiverheden

De Aziatische peeling wordt met name uitgevoerd op het lichaam. Bijvoorbeeld op de borst of rug, nadat daar ‘schade’ aan de huid is ontstaan na bijvoorbeeld langdurige acne.

Mindervaliden

Ons bedrijf is gevestigd op de eerste etage en is daardoor helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook mindervaliden moeten rekening houden met een lange trap.

Openingstijden

Wij werken op afspraak op maandag

t/m vrijdag, overdag en in de avonduren.

 

Contactgegevens

Kanaalstraat 60v 9301 LT Roden

Tel: 050 501 9008

Email: info@aalderskliniek.nl

Volg ons