Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/vhosts/aalder/aalderskliniek.nl/public/wp-content/themes/Divi-2/includes/builder/functions.php on line 4664
Tattoo verwijdering - Aalderskliniek
Warning: A non-numeric value encountered in /home/vhosts/aalder/aalderskliniek.nl/public/wp-content/themes/Divi-2/functions.php on line 5841
050 501 9008 info@aalderskliniek.nl

Tatoeage of ‘tattoo’ verwijderen

Tattoo-removal

Tatoeage verwijderen of zoals meestal gezegd ‘tattoo’ verwijderen is een behandeling die je bij ons prima kunt laten doen. Sinds de oprichting van de kliniek hebben wij ervaring met het verwijderen van tatoeages in alle soorten en maten.In het noorden van ons land zijn weinig klinieken die deze behandeling uitvoeren. We kunnen u een zeer scherpe prijs toezeggen, zodat u niet onnodig met een ongewenste tatoeage hoeft rond te lopen.

 

 

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

We beschikken over de allernieuwste Q-switched Nd Yag laser. De laser wordt met grote nauwkeurigheid op de tatoeage gericht. Het laserlicht reageert op de inkt van de tatoeage waardoor deze in kleine deeltjes uit elkaar valt. Deze inktdeeltjes worden door ons eigen lichaam, ons immuunsysteem, afgevoerd totdat je tatoeage in de meeste gevallen helemaal zal verdwijnen.

Hoelang duurt de behandeling?

De duur van de behandeling is afhankelijk van:

  • de grootte
  • de plaats
  • de diepte
  • de gebruikte inktsoorten

Een zelfgemaakte tatoeage verwijderen heeft gemiddeld 6 behandelingen nodig. Een professionele tatoeage verwijderen 10 tot 15 laserbehandelingen, maar kan in enkele gevallen zelfs oplopen tot boven de 20 behandelingen. Tussen de behandelingen zit 4 tot 6 weken. Deze weken heeft de huid nodig om de inkt zelf op te ruimen.

Is het een pijnlijke behandeling?

De behandelingen met de laser worden door de klant niet als prettig ervaren, de warmte die tijdens de behandeling vrijkomt kan als pijnlijk worden ervaren. Wel kunnen we zeggen dat alle klanten die we behandelen en reeds behandeld hebben de pijn wèl konden verdragen, omdat het eindresultaat belangrijker is dan het gevoel tijdens de behandelingen. Voor iedereen is de pijngrens anders dus indien gewenst kan de klant via de huisarts vragen om Emla crème. Deze crème vermindert de pijnprikkels met 40%.

Is de behandeling gevaarlijk?

Bij elke ingreep, hoe eenvoudig dan ook, bestaat altijd een kleine kans op bijwerkingen. Je kunt dan denken aan blaren of kleine blaasjes die later weer genezen. Ook kunnen er in enkele gevallen blijvende littekens ontstaan.

Voorzorgsmaatregelen

Het gedeelte van de huid met de tatoeage dient zo veel mogelijk uit de zon te worden gehouden (geen zonnebank of zelf bruinende crème gebruiken). De buitenlucht is geen probleem, maar we bevelen het gebruik van een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor aan. De behandelde huid kan ook met verbandgaas of een pleister afgeplakt worden.

 

Mindervaliden

Ons bedrijf is gevestigd op de eerste etage en is daardoor helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook mindervaliden moeten rekening houden met een lange trap.

Openingstijden

Wij werken op afspraak op maandag

t/m vrijdag, overdag en in de avonduren.

 

Contactgegevens

Kanaalstraat 60v 9301 LT Roden

Tel: 050 501 9008

Email: info@aalderskliniek.nl

Volg ons