Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/vhosts/aalder/aalderskliniek.nl/public/wp-content/themes/Divi-2/includes/builder/functions.php on line 4664
Cellulite behandeling - Velasmooth - Aalderskliniek
Warning: A non-numeric value encountered in /home/vhosts/aalder/aalderskliniek.nl/public/wp-content/themes/Divi-2/functions.php on line 5841
050 501 9008 info@aalderskliniek.nl

VelaSmooth, vóór strakke contouren en tegen cellulite

 

vela10

 

 

 

VelaSmooth
De eerste ‘kliniektechniek’ tegen cellulite op basis van licht, energie en massage in één. VelaSmooth zorgt voor een ongekend gladde en stevige huid plus een ongelofelijke lift.

Drie in één
VelaSmooth bestrijdt de beruchte sinaasappelhuid vol putjes en deukjes die steevast verergeren en zich bovendien uitbreiden. Het VelaSmooth systeem combineert drie technieken. Licht, bipolaire radiofrequentie (hoogfrequente stroom) en mechanische massage. Het infrarood licht verhoogt de huidelasticiteit en pakt opgeslagen vetdeeltjes aan; de stroom activeert de stofwisseling in de huid tot wel 15 mm diep; en de massage brengt een verbeterde lymfedrainage op gang. Het resultaat is een egale, gelifte en strakke huid en aanzienlijk betere contouren.

Behandeling

Voor een optimaal resultaat zijn ongeveer 12 tot 15 VelaSmooth behandelingen vereist. Tweemaal per week in aaneengesloten weken. De cellulite wordt hiermee heel gericht bestreden. Daarbij wordt de huid minimaal belast dankzij de veilige, toonaangevende techniek. VelaSmooth werkt absoluut effectief. Het resultaat is natuurlijk persoonsgebonden maar de meeste personen zien na de 5e behandeling de eerste resultaten. Eenmaal in de drie maanden is een onderhoudsbehandeling gewenst.

Meer dan 80% van alle vrouwen heeft last van cellulite, ongeacht het gewicht of BMI. De typische probleemzones zijn de bovenbenen, dijen en billen. De verkeerde vetopslag, net onder het huidoppervlak, drukt op het omliggende weefsel en stagneert de doorbloeding, met als gevolg cellulite.

De voordelen voor u op een rijtje:

VelaSmooth is een diepgaande bindweefselmassage die:

  • Cellulite bestrijdt en de contour verbeterd
  • De bloed- en lymfecirculatie stimuleert
  • De afvoer van afvalstoffen bevordert
  • Een verslapte huid verstevigt (na bv liposculpture, zwangerschap of dieet)
  • De verklevingen van littekenweefsel los maakt

VelaSmooth is de unieke en enige FDA goedgekeurde non-invasieve behandeling waarvan de resultaten zijn gedocumenteerd. 

Mindervaliden

Ons bedrijf is gevestigd op de eerste etage en is daardoor helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook mindervaliden moeten rekening houden met een lange trap.

Openingstijden

Wij werken op afspraak op maandag

t/m vrijdag, overdag en in de avonduren.

 

Contactgegevens

Kanaalstraat 60v 9301 LT Roden

Tel: 050 501 9008

Email: info@aalderskliniek.nl

Volg ons