Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/vhosts/aalder/aalderskliniek.nl/public/wp-content/themes/Divi-2/includes/builder/functions.php on line 4664
Microdermabrasie - Aalderskliniek
Warning: A non-numeric value encountered in /home/vhosts/aalder/aalderskliniek.nl/public/wp-content/themes/Divi-2/functions.php on line 5841
050 501 9008 info@aalderskliniek.nl

Microdermabrasie

microdermabrasie           microderm            microdermabrasie_1

 

 

 

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen waarbij de huid onder vacuüm wordt behandeld met een stroom van microkristallen. De aluminiumoxide kristallen slijpen een laagje van uw huid waardoor de huid wordt aangezet tot aanmaak van nieuwe huidcellen.

Wat doet microdermabrasie?

De behandeling werkt vooral op de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Door het wegslijpen van de bovenste laag cellen, kan uw huid toegevoegde werkstoffen beter opnemen. De huid krijgt een betere doorbloeding en een mooiere glans.

Na de behandeling

Uw huid kan wat roder zijn door stimulatie van de doorbloeding. Dit trekt vrij snel weer weg. U kunt eigenlijk direct uw dagelijkse bezigheden hervatten. Dit noemen we een behandeling zonder “downtime”. In een enkel geval kan de huid wat fijn gaan schilferen. Dit komt door de versnelde aanmaak van nieuwe huidcellen.

Wij raden u aan om na een behandeling of tijdens een complete kuur fel zonlicht te mijden. De behandeling zelf is niet pijnlijk en wordt zelfs als prettig ervaren.

corundum

 

 

 

 

 

Aluminium oxide(corundum) is na diamant een van de hardste materialen op aarde.

Mindervaliden

Ons bedrijf is gevestigd op de eerste etage en is daardoor helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook mindervaliden moeten rekening houden met een lange trap.

Openingstijden

Wij werken op afspraak op maandag

t/m vrijdag, overdag en in de avonduren.

 

Contactgegevens

Kanaalstraat 60v 9301 LT Roden

Tel: 050 501 9008

Email: info@aalderskliniek.nl

Volg ons