Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/vhosts/aalder/aalderskliniek.nl/public/wp-content/themes/Divi-2/includes/builder/functions.php on line 4664
Collageen Inductie Therapie - Micro Needling - Aalderskliniek
Warning: A non-numeric value encountered in /home/vhosts/aalder/aalderskliniek.nl/public/wp-content/themes/Divi-2/functions.php on line 5841
050 501 9008 info@aalderskliniek.nl

Collageen Inductie Therapie – Micro Needling

 

Naarmate wij ouder worden verliest de huid zijn stevigheid doordat de collageen en elastine in de huid afneemt.Hierdoor ontstaan rimpeltjes.En door invloeden van buitenaf, zoals zonlicht, komen er vlekjes op de huid.Deze tekenen van ouderdom kunnen zeer goed behandeld worden met Collageen Inductie Therapie (C.I.T). Collageen Inductie Therapie is een behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van micro-chirurgische naaldjes.

 
 
Met een electrische dermapen maken we duizenden microscopisch kleine gaatjes in de huid waardoor de huid gestimuleerd wordt om nieuw collageen en elastine aan te maken. De gaatjes zorgen er tevens voor dat actieve ingrediënten die op de huid worden gebracht tot 200 keer beter in de huid doordringen en dus beter worden opgenomen.De huid wordt steviger, gladder en gezonder. Hierdoor verminderen rimpels en verdwijnen fijne lijntjes.
Voor een optimaal resultaat kan de behandeling thuis worden voortgezet met een Dermaroller.

derma

Mindervaliden

Ons bedrijf is gevestigd op de eerste etage en is daardoor helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook mindervaliden moeten rekening houden met een lange trap.

Openingstijden

Wij werken op afspraak op maandag

t/m vrijdag, overdag en in de avonduren.

 

Contactgegevens

Kanaalstraat 60v 9301 LT Roden

Tel: 050 501 9008

Email: info@aalderskliniek.nl

Volg ons