Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/vhosts/aalder/aalderskliniek.nl/public/wp-content/themes/Divi-2/includes/builder/functions.php on line 4664
Couperose verwijdering - Aalderskliniek
Warning: A non-numeric value encountered in /home/vhosts/aalder/aalderskliniek.nl/public/wp-content/themes/Divi-2/functions.php on line 5841
050 501 9008 info@aalderskliniek.nl

Couperose

Skintightening           couperose

 

 

 

 

Couperose is een netwerk van kleine rode, soms blauw verwijde bloedvaatjes op wangen, kin, neus en voorhoofd. Deze vaatjes zijn ontsierend en helaas gaan ze niet vanzelf weg. Couperose komt voornamelijk voor bij mannen en vrouwen van middelbare leeftijd.

Couperose is onschuldig, maar veel mensen vinden couperose wel vervelend. Behalve dat het cosmetisch niet mooi is, kan couperose ook klachten geven. Bij grote temperatuurverschillen kan het gezicht rood aanlopen en warm worden. Bij couperose speelt met name erfelijke aanleg een rol: de sterkte van de vaatwanden is erfelijk bepaald. Veel buiten zijn in weer en wind en blootstelling aan Uv-straling kunnen couperose verergeren.

Behandeling

Couperose wordt bij ons behandeld met de Elos-techniek. De behandeling kan zonder verdoving worden uitgevoerd en duurt afhankelijk van het te behandelen gebied ongeveer 15 tot 30 minuten. Voor een optimaal resultaat zijn vaak ten minste drie behandelingen nodig.

Na de behandeling

Na de behandeling kunt u meteen naar huis. U kunt direct weer uw dagelijkse activiteiten hervatten. De eerste uren na de behandeling kan er roodheid en een lichte zwelling optreden. Deze verdwijnen na enkele uren tot een dag.

Na de behandeling is het belangrijk uw huid goed te beschermen tegen de zon. Wij raden u aan een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor te gebruiken. Ook is het belangrijk te weten dat u voor de behandeling tenminste vier weken geen zonlicht op uw huid heeft gehad. Een tweede behandeling vindt na twee a drie weken plaats, vanzelfsprekend dient de huid in de tussenliggende periode niet aan de zon te zijn blootgesteld.

Rekening houdend met bovenstaande zijn het najaar en de winter de beste periode om couperose bij ons te laten behandelen.

 

 

Mindervaliden

Ons bedrijf is gevestigd op de eerste etage en is daardoor helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook mindervaliden moeten rekening houden met een lange trap.

Openingstijden

Wij werken op afspraak op maandag

t/m vrijdag, overdag en in de avonduren.

 

Contactgegevens

Kanaalstraat 60v 9301 LT Roden

Tel: 050 501 9008

Email: info@aalderskliniek.nl

Volg ons