Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/vhosts/aalder/aalderskliniek.nl/public/wp-content/themes/Divi-2/includes/builder/functions.php on line 4664
Glycol peeling - Aalderskliniek
Warning: A non-numeric value encountered in /home/vhosts/aalder/aalderskliniek.nl/public/wp-content/themes/Divi-2/functions.php on line 5841
050 501 9008 info@aalderskliniek.nl

Glycol peeling

Glycolzuur wordt verkregen uit suikerriet, maar komt ook voor in suikerbieten en in vruchten zoals ananas, meloen en onrijpe druiven.

Wanneer de structuur van de huid verbeterd kan worden, bijvoorbeeld bij littekens of acné, dan kan een glycol peeling op de huid aangebracht worden. Met glycol worden rimpeltjes en andere onvolkomenheden weggewerkt doordat de bovenste huidlagen als het ware worden gepeeld. Glycol verbetert de structuur van de huid. De celdeling van de huid wordt gestimuleerd, grove porien en huidkleurverschillen worden minder zichtbaar, de huid wordt meer elastisch en is beter in staat om zijn eigen vocht vast te houden.

Resultaat

De meeste mensen zien al na de eerste behandeling dat de huid er stralender uitziet en beter aanvoelt, maar om een optimaal resultaat te verkrijgen adviseren wij een kuur van enkele behandelingen. Het effect van de glycol peeling is ook heel goed zichtbaar bij mensen met een slechte huidconditie door bijvoorbeeld roken, schade door de zon en vermoeidheid of stress, maar is ook zeer geschikt om de huid in goede conditie te houden en veroudering tegen te gaan.

De voornaamste werkingen van glycol zijn:

  • Hydraterende werking, de huid is in staat meer vocht vast te houden
  • Ontstekingsremmende werking
  • Onthult een frisse teint
  • Verfijnt de structuur van de huid, vermindert grove porien
  • Vervaagt rimpels
  • Verbetert de huidelasticiteit
  •  Vermindert pigmentvlekken
  • Vervaagt littekens

Na de behandeling

Een glycol peeling is een veilige behandeling. Na de behandeling kunt u direct weer uw dagelijkse bezigheden hervatten. Soms treedt er de eerste uren na de behandeling een lichte roodheid op en kan de huid enigszins gaan vervellen. Belangrijk is de zon enkele dagen na de peeling te mijden.

Mindervaliden

Ons bedrijf is gevestigd op de eerste etage en is daardoor helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook mindervaliden moeten rekening houden met een lange trap.

Openingstijden

Wij werken op afspraak op maandag

t/m vrijdag, overdag en in de avonduren.

 

Contactgegevens

Kanaalstraat 60v 9301 LT Roden

Tel: 050 501 9008

Email: info@aalderskliniek.nl

Volg ons