Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/vhosts/aalder/aalderskliniek.nl/public/wp-content/themes/Divi-2/includes/builder/functions.php on line 4664
Cryolipolyse - Fat Freezing - Aalderskliniek
Warning: A non-numeric value encountered in /home/vhosts/aalder/aalderskliniek.nl/public/wp-content/themes/Divi-2/functions.php on line 5841
050 501 9008 info@aalderskliniek.nl

Cryolipolyse – Fat Freezing

Woman body part is being measured

Vetcellen kunnen door middel van koeling flink in omvang afnemen. Door op enkele locaties van het lichaam cryolipolyse toe te passen kunnen op deze locaties overtollige vetcellen worden weggehaald. Dit gaat door middel van een speciaal apparaat en wordt ook wel fat freezing genoemd.  Het is een zeer snelle en effectieve manier om van plaatselijk vet af te komen.Met deze behandeling worden vetcellen gecontroleerd afgekoeld en zullen zij verdwijnen.

De voordelen van cryolipolyse

 • Bewezen effectief om onderhuids vet te reduceren
 • 100% veilig
 • Meetbaar resultaat
 • Pijnloos
 • Geen hersteltijd

Is cryolipolyse iets voor u?

Als u last heeft met vet op lastige plekken en als een dieet of trainingsprogramma niet aanslaat zoals u had gehoopt, dan is cryolipolyse wellicht het antwoord op tegenvallende resultaten.

In totaal worden er twee a drie behandelingen uitgevoerd. Na twee maanden ondergaat u de tweede behandeling. Al binnen vier weken na de eerste behandeling kunnen de eerste resultaten worden gezien. Locaties waar het apparaat op heeft behandeld, hebben aanzienlijk minder vetcellen en deze locaties zijn hierdoor kleiner geworden. Het vetweefsel is geslonken en een deel van de vetcellen is door de koeling helemaal verdwenen. De behandelingen duren slechts 50 minuten en hierna kunt u direct doorgaan met uw dag. De behandeling is pijnloos.

Cryolipolyse is onder andere geschikt voor:

 • Benen
 • Taille
 •  Rug
 • Love handles
 • Buik
 • Maag

Wetenschappelijk bewezen

Onderzoek heeft aangetoond dat vetcellen van nature kwetsbaar zijn voor de effecten van kou en dat vetcellen op een veilige manier kunnen worden afgebroken zonder de huid te beschadigen. Het selectieve effect treedt op omdat vetcellen kristalliseren bij een temperatuur boven het vriespunt van waterhoudende cellen. Zo kan cryolipolyse de vetcellen aanpakken terwijl de huid, spieren en zenuwen gespaard blijven.

 

Mindervaliden

Ons bedrijf is gevestigd op de eerste etage en is daardoor helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook mindervaliden moeten rekening houden met een lange trap.

Openingstijden

Wij werken op afspraak op maandag

t/m vrijdag, overdag en in de avonduren.

 

Contactgegevens

Kanaalstraat 60v 9301 LT Roden

Tel: 050 501 9008

Email: info@aalderskliniek.nl

Volg ons