Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/vhosts/aalder/aalderskliniek.nl/public/wp-content/themes/Divi-2/includes/builder/functions.php on line 4664
Over ons - Aalderskliniek
Warning: A non-numeric value encountered in /home/vhosts/aalder/aalderskliniek.nl/public/wp-content/themes/Divi-2/functions.php on line 5841
050 501 9008 info@aalderskliniek.nl

 

Ons team bestaan uit:

  • Lucas Aalders – Eigenaar/huidspecialist
  • Lisette Halsema – Huidspecialist

Aalderskliniek is een no-nonsense kliniek en voor een ieder betaalbaar. Om onze kosten en uw prijs laag te houden, zit er niemand permanent bij de telefoon. Wanneer wij aan het behandelen zijn, is de kans groot dat u doorgeschakeld wordt naar de voicemail. Wij proberen altijd zo snel mogelijk terug te bellen. Dit kan soms ook pas de volgende dag zijn. Onze vaste klanten maken meestal gebruik van Whatsapp om hun afspraken te plannen.

De medewerkers van Aalderskliniek zullen altijd een eerlijk advies geven. Ook wanneer blijkt dat we niks voor elkaar kunnen betekenen. Het is heel belangrijk om samen tot een goed verwachtingspatroon te komen, zodat u niet teleurgesteld bent na uw investeringen in tijd en geld. Dit is ook een van de redenen dat veel van onze behandelprijzen ver onder het landelijke gemiddelde liggen. Wij vinden dat de prijs van een behandeling namelijk in verhouding moet staan tot het resultaat dat u mag verwachten. Alleen dan zien we u in de toekomst terug voor een vervolgafspraak. Natuurlijk moet ook hier de kachel branden, maar nooit ten koste van eerlijk advies. Om die reden verkopen wij geen dure dagcrèmes, nachtcrèmes of andere exclusieve producten. Wij vinden dat geen enkele crème tachtig of honderd euro waard is. Leuk voor de omzet, maar ook voor producten geldt dat we geen illusies willen verkopen. Natuurlijk is een goede sunblock een must voor iedereen.

 

 

 

 

 

Mindervaliden

Ons bedrijf is gevestigd op de eerste etage en is daardoor helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook mindervaliden moeten rekening houden met een lange trap.

Openingstijden

Wij werken op afspraak op maandag

t/m vrijdag, overdag en in de avonduren.

 

Contactgegevens

Kanaalstraat 60v 9301 LT Roden

Tel: 050 501 9008

Email: info@aalderskliniek.nl

Volg ons