Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/vhosts/aalder/aalderskliniek.nl/public/wp-content/themes/Divi-2/includes/builder/functions.php on line 4664
Permanente haarreductie - Aalderskliniek
Warning: A non-numeric value encountered in /home/vhosts/aalder/aalderskliniek.nl/public/wp-content/themes/Divi-2/functions.php on line 5841
050 501 9008 info@aalderskliniek.nl

Haargroei langdurig reduceren met de diode laser

arm

 

 

 

 

Ongewenste haargroei in het dagelijks leven is voor veel mensen een groot probleem. Door scheren, epileren of harsen wordt getracht haargroei tegen te gaan. Met de moderne laser technologie is het nu mogelijk om haargroei langdurig te reduceren, zonder de vaak pijnlijke neveneffecten die de traditionele haarverwijderingsmethoden met zich meebrengen.

Welke lichaamsdelen kunnen we behandelen?

Vrijwel alle lichaamsdelen kunnen behandeld worden, bijvoorbeeld:

 • – gezicht
 • – benen
 • – armen
 • – rug
 • – borst
 • – oksels
 • – bikinilijn 

Doet het pijn?

Bij de oksels en bikinilijn kan een ‘prikkelend’ gevoel worden ervaren, bij de overige lichaamsdelen wordt de behandeling amper gevoeld. Na afloop van de behandeling kan een lichtrode uitslag (erytheem) zichtbaar zijn, die snel weer verdwijnt.

Hoeveel behandelingen hebt u nodig?

De groeicyclus van het haar bestaat uit drie fases: de groeifase, de rustfase en de overgangsfase. Voor een optimaal resultaat moet uw haar in de groeifase met laserlicht worden behandeld. De normale tijdsduur van een behandeltraject is gemiddeld acht behandelingssessis met tussenpauzes van vier tot zes weken. Sommige personen zijn in verband met hun haartype of haarkleur (witte haartjes) minder geschikt voor een laser ontharingskuur. Mensen met een lichte huidskleur en donker haar zijn het meest geschikt voor deze behandeling.

Wat te doen voor en na de behandeling?

Vanaf vier weken voor het begin van de behandeling zijn epileren of andere ontharingsbehandelingen af te raden.Verder is het zeer belangrijk vanaf vier weken voor de behandeling niet in de zon te gaan liggen c.q. onder de zonnebank te gaan.Laserstralen worden door zongebruinde huid geabsorbeerd en kunnen dan niet effectief hun werk doen.

De voordelen op een rijtje:

 • De diode laser heeft een golflengte van 810 Nm (de ideale golflengte om overbeharing te behandelen).
 • Gekoelde scanner, waardoor minder kans op beschadiging van de huid en een aangenamer gevoel tijdens de behandeling.
 • Het lange-termijneffect van diode lasers is al meer dan 30 jaar bekend. Jaren langer dan de effecten van andere methoden.
 • De kwaliteit van de diode laser neemt niet af, constante energie, waardoor alle behandelingen van de laser gelijk blijven.

 

Kom gerust langs voor een vrijblijvende intake en/of proefflitsen!

Mindervaliden

Ons bedrijf is gevestigd op de eerste etage en is daardoor helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook mindervaliden moeten rekening houden met een lange trap.

Openingstijden

Wij werken op afspraak op maandag

t/m vrijdag, overdag en in de avonduren.

 

Contactgegevens

Kanaalstraat 60v 9301 LT Roden

Tel: 050 501 9008

Email: info@aalderskliniek.nl

Volg ons